Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-09@09:18:07 GMT

بیش از یک سوم سد اکباتان خالی است

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۷۳۶۷

بیش از یک سوم سد اکباتان خالی است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به کاهش ذخایر آبی در همدان گفت: بیش از یک سوم سد اکباتان خالی است.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، سید هادی حسینی بیدار پیش از ظهر امروز به مناسبت روز بهره‌وری و بهینه‌سازی مصرف، در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به کاهش نزولات جوی در سال جاری اظهار کرد: بر مبنای گزارش‌های دریافتی، تا پایان هفته گذشته ۲۳۰ میلیمتر بارش در استان به ثبت رسیده که  این رقم ۳۰ درصد کاهش نسبت به بلندمدت و ۴۴ درصد کاهش نسبت به سال گذشته دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه به دلیل کاهش شدید بارش‌ها، ذخایر سد اکباتان که در اوایل سال ۳۴.۵ میلیون مترمکعب  بود در سال جاری به ۲۱ میلیون متر مکعب رسید گفت: در شرایط فعلی ۳۴ درصد از حجم سد اکباتان خالی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان بیان کرد: گسترش شهر‌نشینی، افزایش جمعیت، توسعه صنعتی شهرها، بالا رفتن استانداردهای زندگی و در شرایط کنونی شیوع ویروس منحوس کرونا از دلایل افزایش مصرف و کاهش حجم ذخایر آبی بوده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن اینکه متوسط مصرف آب توسط هر ایرانی را روزانه چیزی در حدود ۱۹۰ لیتر دانست که این رقم ۴۰ لیتر بیش از استاندارد جهانی است گفت: در استان همدان سرانه تولید آب ۲۴۷ لیتر برای هر نفر در شبانه روز است.

حسینی‌بیدار با بیان اینکه این رقم اختلاف زیاد ۴۰ درصدی  با سرانه مصرف استاندارد دارد که به همین منظور باید تغییر رفتار جدیدی از سوی مصرف‌کنندگان صورت گیرد ادامه داد: در راستای مدیریت شرایط فعلی؛ تهیه و نصب فشارشکن در مکان‌های مورد نیاز، انجام عملیات نشت‌یابی، منع استفاده آب شرب در فضای سبز، شناسایی انشعابات پرمصرف و تعویض کنتورهای معیوب در دستور کار قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بیش از هر زمان دیگر نیازمند همکاری و همراهی مشترکین به منظور مدیریت مصرف هستیم عنوان کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده مشترکین خانگی در استان همدان ۳۳ درصد حجم آب را به منظور استحمام، ۲۰ درصد در سرویس‌های بهداشتی، ۱۴ درصد به منظور شستشوی البسه، ۱۰ درصد به منظور پخت و پز، ۱۰ درصد به منظور شستشوی ظروف، ۷ درصد در نظافت و آبیاری باغچه‌ها، ۳ درصد به منظور راه‌اندازی کولر و تهویه منزل و ۳ درصد به منظور آشامیدن مورد استفاده قرار می‌دهند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان با اشاره به برخی راهکارهای مدیریت مصرف گفت: از مردم تقاضا داریم با کاهش زمان استحمام به هشت دقیقه، نصب سردوش‌های کاهنده مصرف، استفاده از فلاش تانک‌های دو زمانه، بستن شیر آب در فواصل شستشوی دست‌ها و یا وضو گرفتن، بهره‌گیری از حداکثر ظرفیت ماشین‌های لباسشویی و ظرف‌شویی همکاران ما را در ارائه مدیریت شرایط بحرانی یاری کنند.

وی افزود: کولرهای آبی به اندازه یک فرد پرمصرف در شبانه‌روز آب مصرف می‌کنند، بنابراین با استفاده از ایجاد سایه‌بان برای کولرها، نشت‌یابی لوله‌های تغذیه کولر و بررسی و سرویس منظم آنها باید در مصرف آب صرفه‌جویی شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان درصد به منظور سد اکباتان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۷۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، گفت: از یک میلیون و ۷۵ هزار جمعیتی که در استان عضو صندوق سلامت هستند بیش از ۸۵۰ هزار نفر، معادل ۸۰ درصد، بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، فریبرز نیاستی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه از فعالیت صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در استان خبر داد و اظهار داشت: این یکی از برنامه‌های خوب مجلس است که برای افزایش حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج کشور با 5 هزار میلیارد تومان اعتبار در سال 1401 کلید خورد.

وی با تاکید بر اینکه اعتبار کشوری صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال 1402، به 7 هزار میلیارد تومان رسید، تصریح کرد: این رقم بودجه برای سال 1403 به 9 هزار میلیارد رسیده و خوشبختانه تامین منابع مالی به خوبی انجام شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه برای هر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش صندوق سالانه 50 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، گفت: بیماران بر اساس استادی که ارائه می‌دهند بر اساس قوانین، هزینه آن به بیماران پرداخت می‌شود.

نیاستی افزود: در صورتی که هزینه بیماران خیلی بالا باشد، مکاتباتی با دستگاه‌های بالا دستی انجام داده و 50‌ میلیون بعدی را هم تامین می‌کنیم.

وی از نشان دار شدن بیماران تحت پوشش برای دریافت خدمات صندوق خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از 49 هزار نفر از بیماران نشان‌دار شدند. نشان‌دار شدن یعنی بیمار در هر کجای کشور که وارد سیستم بهداشتی درمانی می‌شود از مزایا و قوانین حاکم بر تعرفه‌های بیماران صعب‌العلاج بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه 107  گروه بیماری جزو صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج است، تصریح کرد: با پیگیری‌های چندین ماهه در رابطه با درمان بیماران سرطانی که نیاز به رادیوتراپی دارند، خدمات رادیوتراپی در مرکز خیریه مهدیه، برای بیماران تحت پوشش بیمه سلامت به صورت کاملا رایگان انجام می‌شود. اولین استانی هستیم که این خدمت را ارائه می‌دهیم.

نیاستی، عنوان کرد: هزینه 40 جلسه درمان رادیوتراپی برای بیماران مبتلا به سرطان معادل 340 میلیون تومان است که برای بیماران زیر پوشش صندوق سلامت کاملا رایگان است.

وی افزود: مرکز خیریه مهدیه هم 22 درصد‌از کل مبلغ را در هر بیمار تخفیف دادند که با این‌ کار، صندوق ما توانست بیماران زیادی را پوشش دهد.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه با بیماران بسیاری مواجه بودیم که برای تامین دارو و درمان خود مشکل داشتند، گفت؛ خوشبختانه توانستیم به این بیماران کمک کنیم و ارتباط مالی بین بیمار و موسسه و بیمار و پزشکان را قطع کنیم تا بیمار فقط درگیر بیماری خود باشد نه هزینه‌های آن.

نیاستی بیان کرد: ما شروع تفاهمنامه با رادیوتراپی مهدیه را شروع کردیم‌ که قدم اول را برای بیمه شدگان سلامت برداریم و با پیگیری‌ها بتوانیم برای تامین اجتماعی و مسلح هم خدماتی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه خط مشی بیمه سلامت، اجرای کامل پوشش جمعیتی بیمه همگانی است، عنوان کرد: از یک میلیون و 740 هزار نفر جمعیت استان یک‌میلیون و 75 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت استان هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان، خاطرنشان کرد: افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه درمانی نیستند، می‌توانند همراه با مدارک هویتی به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد و دفاتر بیمه سلامت شهرستان‌ها مراجعه کنند و ثبت نام شوند.

نیاستی با بیان اینکه حق بیمه برای  دهک یک تا 5 جامعه به صورت رایگان است، گفت: هزینه برای دهک 6 فقط 20 درصد، برای دهک 7، 30 درصد و برای دهک 8  هم 40 درصد و دهک 9 نیز 50 درصد و برای دهک دهم پرداخت 100 درصد هزینه است.

وی با اشاره اینکه 652 هزار و 500‌ نفر به صورت رایگان تحت پوشش صندوق روستاییان ما هستند، گفت: صندوق ایرانیان نیز 237 هزار نفر عضو تحت پوشش دارد که تا دهک 5 رایگان است. بیش از 68 هزار نفر هم‌تحت پوشش صندوق سایر اقشار هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان بیان کرد: از یک میلیون و 75 هزار جمعیتی که در استان تحت پوشش سلامت هستند بیش از 850 هزار نفر بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش صندوق بیمه سلامت هستند و از نظر مزایا و تعهدات درمان یکسان هستند.

نیاستی از پرداخت بروز  مطالبات داروخانه ها، مراکز درمانی و آزمایشگاه‌های سطح استان خبر داد و عنوان کرد: بدهی داروخانه‌های بخش خصوصی را تا پایان اسفند تسویه کردیم و فروردین را هم این روزها تسویه می‌کنیم.

انتهای پیام/743/

دیگر خبرها

  • چرا نباید قهوه ناشتا بخوریم؟
  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • نیروگاه مفتح همدان: نقشی در ایجاد فروچاله‌ها نداریم
  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • اگر با شکم خالی میوه بخوریم چه می‌شود؟
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • تنها ۳۵ درصد سدهای کشور خالی است + جزئیات
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف