Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@10:13:16 GMT

حجم ذخیره آب سد اکباتان همدان به ۶۲ درصد رسیده است

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۲۰۹۵۶

حجم ذخیره آب سد اکباتان همدان به ۶۲ درصد رسیده است

به گزارش ایرنا، «منصور ستوده» روز پنجشنبه در  شورای حفاظت از منابع آب استان همدان که با حضور استاندار در سالن اجتماعات تاسیسات سد اکباتان برگزار شد، افزود: از ابتدای سال آبی جاری ۲۰ میلیون متر مکعب از منابع آبی استان برای آب آشامیدنی استفاده شده و پیش بینی می شود تا شهریور با توجه به محدودیت ها در تامین آب با مشکلاتی مواجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه ۷۲ درصد از گنجایش سد سرابی تویسرکان نیز پر شده است، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم تصفیه خانه سد سرابی با اعتبار ۱۲۹ میلیارد تومان و مشارکت بخش خصوصی در تابستان امسال به بهره برداری برسد.

ستوده با اشاره به اینکه حجم ذخیره آب سد آبشینه نیز به ۷۹ درصد ظرفیت رسیده است، گفت: با توجه به کاهش ۴۲ درصدی بارندگی در سال زراعی جاری، استفاده از منابع سطحی رودخانه های عباس آباد و دره مرادبیگ با ظرفیت ۲۰۰ لیتر در ثانیه برای شبکه آب آشامیدنی همدان در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه برای همین منظور آب رودخانه های یلفان و ارزانفود نیز به سد اکباتان هدایت می شود، تصریح کرد: چهار میلیون متر مکعب آب تا کنون از رودخانه های عباس آباد و دره مرادبیگ برای همین منظور برداشت و استفاده شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با اشاره به اینکه انتقال آب رودخانه خاکو به تصفیه خانه شهید بهشتی نیز در حال اجرا است، ادامه داد: به دنبال این هستیم تا در فصول زراعی علاوه بر تامین آب باغداران، آب مازاد نیز برداشت شود.

وی با تاکید بر اهمیت سیاست های دولت در خصوص سرمایه گذاری بخش خصوصی، گفت: برهمین اساس چهار پروژه بزرگ آبرسانی با مشارکت بخش خصوصی در مناطق مختلف استان همدان در حال اجرا است.

ستوده افزود: پروژه تصفیه خانه ملایر با قرارداد اولیه ۲۵ میلیارد تومان آغاز شده و میزان سرمایه گذاری نهایی بخش خصوصی برای بهره برداری از این پروژه به ۱۲۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی با اشاره به اینکه تصفیه خانه سرابی تویسرکان نیز با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در حال ساخت است، اظهار داشت: سد خرم رود با اعتبار ۳۴۰ میلیارد تومان و سد گرین نیز با اعتبار ۳۶۰ میلیارد تومان با مشارکت بخش خصوصی در حال احداث هستند.

همدان از ۱۷ سال پیش تاکنون همواره در ردیف استان های در معرض خشکسالی قرار داشته است.

به گزارش ایرنا، استاندار همدان امروز(پنجشنبه) به همراه جمعی از مدیران دستگاه های تابعه وزارت نیرو در استان از سد اکباتان(میزان آب ذخیره شده) و تاسیسات تصفیه خانه این سد به عنوان تامین کننده آب شرب مصرفی شهر همدان بازدید کرد و جلسه شورای تامین آب استان نیز به ریاست استاندار در مجموعه سد اکباتان برگزار شد.

شاهرخی همچنین در ادامه از دو مجموعه بزرگ تصفیه خانه فاضلاب محدوده شهر همدان نیز بازدید و از نزدیک در جریان روند فعالیت ها و کارهای این دو مرکز قرار گرفت.

برچسب‌ها همدان سد اکباتان آب و فاضلاب استانداری همدان شرکت آب منطقه ای همدان سید سعید شاهرخی خشکسالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان سد اکباتان آب و فاضلاب همدان سد اکباتان آب و فاضلاب استانداری همدان شرکت آب منطقه ای همدان سید سعید شاهرخی خشکسالی اخبار کنکور میلیارد تومان تصفیه خانه سد اکباتان بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین سال جاری

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، آهکی با اشاره به تعداد سامانه های حمل و نقل هوشمند موجود در استان گفت: تعداد دستگاه‌های تردد شمار ۸۰ محور، دوربین‌های ثبت تخلف سرعت ۹۸ ایستگاه موجود و ۷۹ ایستگاه فعال (آنلاین)، توزین در حال حرکت ۴ دستگاه موجود و ۳ دستگاه فعال، دوربین‌های نظارت تصویری ۲۹ ایستگاه، تابلوهای پیام متغیر خبری(vms) ۶دستگاه و ردیاب‌های جغرافیایی ماشین‌آلات راهداری (GPS) ۳۶۵ دستگاه است.

آهکی در ادامه به بیان مقایسه تردد ماهانه بین استانی (مجموع تردد ورودی به استان و خروجی از استان) اشاره کرد و افزود: بیش از چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی کل وسایل نقلیه در فروردین ۱۴۰۳ بوده است که ۲۵ % افزایش نسبت به ماه گذشته ۱۴۰۲ و ۵ % افزایش نسبت به ماه مشابه سال گذشته داشته است.

وی همچنین آمار روند روزانه تردد بین استانی فروردین ماه را بیان کرد و گفت: متوسط تردد بین استانی روزانه فروردین سال جاری ۱۳۸ هزار و ۱۴۵ وسیله نقلیه بوده است.

آهکی افزود: بیشینه مجموع تردد ورود و خروج به استان در روز ۲۴ فروردین ۱۷۵ هزار و ۱۶۲ وسیله نقلیه و درصد وسایل نقلیه سنگین ۱۴ درصد بوده است.

وی در ادامه به بیان وضعیت انباشت و تخلیه (تفاضل خودروهای ورودی و خروجی به اضافه انباشت/تخلیه روز قبل) وسایل نقلیه فروردین‌ ماه پرداخت و گفت: بیشینه تخلیه وسایل نقلیه از استان در ماه فروردین در روز ۱۹ فروردین به میزان منفی ۴۳ هزار و ۵۶۴ وسیله نقلیه بوده است.

آهکی گفت: در خصوص محورهای دارای بیشترین تردد در فروردین ماه هم باید گفت که سه راهی بهار -همدان (مهدی آباد) با متوسط تردد روزانه ۴۰ هزار و ۷۴۰ بیشترین تردد را داشته است.

وی ادامه داد: محور همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، همدان – کوریجان، کوریجان – همدان و آزادراه همدان – ساوه (چپقلو) از دیگر محورهای پرتردد استان بوده‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده ای استان همدان افزود:‌ سه‌راهی بهار – همدان(مهدی آباد)، همدان – کوریجان، همدان – سه‌راهی بهار (مهدی آباد)، قروه – صالح آباد و کوریجان – همدان از محورهای دارای بدترین سطح سرویس بوده‌اند.

آهکی همچنین به بیان مقایسه تردد محورهای استان در فروردین امسال با سال گذشته اشاره کرد و گفت: در اکثریت محورهای دارای بیشترین تردد استان شاهد افزایش تردد نسبت به سال گذشته بوده‌ایم.

وی افزود: در خصوص سهم مبدا تردد پلاک‌های مشاهده شده در استان در فروردین ماه سال جاری نیز باید گفت که براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان از ابتدای فروردین ماه یک میلیون و ۳۳۰ هزار پلاک خودرو یکتا در محورهای‌برون شهری استان رویت شده است.

آهکی با بیان اینکه از این پلاک‌ها یک میلیون و ۲۱۶ هزار پلاک مربوط به وسایل نقلیه شخصی بوده است، ادامه داد: ترکیب مبدا استانی این پلاک‌ها نیز به این صورت است که ۳۲ درصد مربوط به استان همدان، ۳۱ درصد مربوط به استان تهران، هشت درصد کرمانشاه، چهار درصد کردستان و مابقی مربوط به لرستان، البرز، ‌ مرکزی، قم، اصفهان و سایر استان‌ها بوده است.
وی افزود: بیشینه حضور وسایل نقلیه غیربومی براساس پلاک خوانده شده توسط سامانه‌های پلاک‌خوان در بازه فروردین ماه در روزهای چهار و ششم فروردین و معادل ۵۱ درصد کل وسایل نقلیه مشاهده شده بوده است.

آهکی ادامه داد: از ابتدای ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱ درصد سهم وسایل نقلیه غیر بومی در استان کاهش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان همدان همچنین به سهم ماندگاری وسایل نقلیه در استان در فروردین ماه سال جاری پرداخت و گفت: ماندگاری وسایل نقلیه در استان نشان‌دهنده آن است که در ماه فرروردین تقریبا ۱۶۷ هزار وسیله نقلیه، معادل ۲۰ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده شده، دراستان بین ۱ تا ۴ روز در استان اقامت داشتند.

مهرداد آهکی همچنین به مقاصد وسایل نقلیه در کشور در فروردین ماه اشاره کرد و افزود: براساس اطلاعات پلاک‌های ثبت شده در دوربین‌های پلاک‌خوان یک میلیون و ۱۹۶ هزار وسیله نقلیه از استان همدان در سایر استان‌ها مشاهده شده است و استان‌های مرکزی، تهران و قم بیشترین سهم مقاصد سفر را در استان‌ها داشته‌اند.

خبرنگار: فاطمه پارسایی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229219 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان وزارت راه و شهر سازی سازمان راهداری حمل و نقل جاده ای سفر های نوروزی سفراستانی همدان بهار

دیگر خبرها

  • مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز برای ۲۵ سال آینده کفایت می‌کند
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی ازمدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین سال جاری
  • نجاتم دهید، دیگر به پایان خط رسیده‌ام!
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • امکان ذخیره حدود ۱۲ میلیون متر مکعب آب در ابرکوه
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • ۸۲ درصد میانگین بارندگی استان بوشهر تحقق یافت